Mäklare Vasastan

Vi har koll på bostadsmarknaden

Om oss

OM OSS

Vi har funnits i över trettio år och under de åren genomfört tusentals bostadsaffärer i Stockholm, hela Sverige och även internationellt. Vi har därmed stor erfarenhet av bostadsmarknaden och kan det mesta om lägenheter, villor och fritidshus runt om i landet.

I dag har vi nära 200 mäklare och administratörer som jobbar hårt för att få till en lyckad försäljning av just din bostad.

Vår målsättning och vision är att inte bara motsvara, utan till och med överträffa, de högt ställda förväntningar som både köpare och säljare har vid en bostadsaffär. Med hjälp av erfarna stylister och fotografer skräddarsyr vi varje försäljning genom att utarbeta ett snyggt, stilsäkert och säljande material inför försäljningen. Vi lägger tillsammans med dig som säljare upp planerna för hur vi ska marknadsföra din bostad på bästa sätt. Ingenting är omöjligt för oss och vi annonserar alltid i de forum som passar bäst för just din lägenhet.

Våra viktigaste ledord är service och noggrannhet och våra budgivningar och arbetsprocesser är transparanta. Vårt mål är att du ska känna trygghet i ditt köp av bostad.

Välkommen att kontakta oss. Vårt samtal kan bli första etappen på din nya bostadsresa!

Proffsig och engagerad hjälp när du vill göra bostadsaffär!