Mäklare Vasastan

Vi har koll på bostadsmarknaden | 08-29 70 07

Om oss

OM OSS

Mäklarringen har funnits i över trettio år och under de åren genomfört tusentals bostadsaffärer i Stockholm, hela Sverige och även internationellt. Vi har därmed stor erfarenhet av bostadsmarknaden och kan det mesta om lägenheter, villor och fritidshus runt om i landet.

I dag har vi nära 200 mäklare och administratörer som jobbar hårt för att få till en lyckad försäljning av just din bostad.

Vår målsättning och vision är att inte bara motsvara, utan till och med överträffa, de högt ställda förväntningar som både köpare och säljare har vid en bostadsaffär. Med hjälp av erfarna stylister och fotografer skräddarsyr vi varje försäljning genom att utarbeta ett snyggt, stilsäkert och säljande material inför försäljningen. Vi lägger tillsammans med dig som säljare upp planerna för hur vi ska marknadsföra din bostad på bästa sätt. Ingenting är omöjligt för oss och vi annonserar alltid i de forum som passar bäst för just din lägenhet.

Våra viktigaste ledord är service och noggrannhet och våra budgivningar och arbetsprocesser är transparanta. Vårt mål är att du ska känna trygghet i ditt köp av bostad.

Välkommen att kontakta oss. Vårt samtal kan bli första etappen på din nya bostadsresa!

Medarbetare på kontoret i Vasastan 

 

                                                         

Tina Engström, reg. fastighetsmäklare/kontorsägare                                                         

 

 

Tina arbetar som fastighetsmäklare i Vasastan med omnejd sedan 2008. Tina är uppväxt i innerstan och hennes goda lokalkännedom har hjälpt till att sälja flera hundra bostadsrätter i området. Tina uppnår ofta rekordpriser genom noggrannt och hårt arbete och har många mycket nöjda och återkommande kunder.

Telefon: 070-782 20 05

E-post: [email protected]

                                                                                                                                            

Emelie Flat, reg. fastighetsmäklare

 

Emelie är en energisk, driven och glad person från Dalarna. Hon jobbar hårt för att både säljare och köpare ska bli nöjda med affären och tycker att varje steg i säljprocessen är lika viktigt. Emelie är en mäklare som ser till att en bostadsaffär får den tid den förtjänar.

Telefon: 070-782 22 07

E-post: [email protected]

Mäklarringen i Vasastan - proffsig och engagerad hjälp när du vill göra bostadsaffär!